Cerere Oferta

Control toata casa

" Imaginati-va veniti seara acasa, usa garajului se deschide, luminile se aprind selectiv oferind atmosfera dorita, draperiile se inchid, muzica favorita va inconjoara, televizorul se deschide pe canalul preferat, apa din jacuzzi se incalzeste.

Sunteti in universul LUTRON al automatizarii casei. Intensitatea luminilor, jaluzelele, interfonul, echipamentele audio-video, sistemul Home Cinema, pana la calitatea aerului, incalzire si securitate sunt comandate simultan.

Totul prin apasarea unui singur buton.
Este atat de simplu.
Indiferent daca va construiti casa visurilor sau doar o renovati pe cea actuala, Lutron se poate integra usor atat in locuintele noi cat si in cele existente. Prin tehnologia americana deveniti proprietarul celui mai avansat si inteligent sistem pentru automatizarea casei.
Imaginati-va posibilitatile.
Acum si in viitor."

Timpul Astronomic

Se pot programa automat actionarea unor evenimente la ore exacte zilnic sau la o data si ora prestabilite sau zilnic la apus sau la rasaritul soarelui.
De exemplu, la rasaritul soarelui sau la o ora prestabilita, se ridica automat jaluzelele, se trag perdelele, porneste muzica favorita sau televizorul porneste pe CNN si se aprinde lumina in baie.
Datorita acestui avantaj se poate folosi la maximum lumina zilei si se pot face economii mari de energie electrica. Un alt exemplu ar fi aprinderea luminilor din curte cu 15 minute inainte de apusul soarelui in fiecare seara si pornirea sprincklerelor pentru udarea gazonului cu o ora inainte de rasaritul soarelui in fiecare zi.

Sistem pentru toata casa

Consultantă și cotații de preț

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

TOP