Cerere Oferta

Control toata casa

" Imaginati-va veniti seara acasa, usa garajului se deschide, luminile se aprind selectiv oferind atmosfera dorita, draperiile se inchid, muzica favorita va inconjoara, televizorul se deschide pe canalul preferat, apa din jacuzzi se incalzeste.

Sunteti in universul LUTRON al automatizarii casei. Intensitatea luminilor, jaluzelele, interfonul, echipamentele audio-video, sistemul Home Cinema, pana la calitatea aerului, incalzire si securitate sunt comandate simultan.

Totul prin apasarea unui singur buton.
Este atat de simplu.
Indiferent daca va construiti casa visurilor sau doar o renovati pe cea actuala, Lutron se poate integra usor atat in locuintele noi cat si in cele existente. Prin tehnologia americana deveniti proprietarul celui mai avansat si inteligent sistem pentru automatizarea casei.
Imaginati-va posibilitatile.
Acum si in viitor."

Modul Vacanta

Acest sistem in permanenta monitorizeaza si inregistreaza nivelul luminilor din toata casa.
Cand modul VACANTA este activat, sistemul poate sa redea scenarille de lumina zilnice ca si cum ar fi cineva in casa.
Alegerea scenarilor de lumina care sa ruleze aleatoriu este deasemenea o optiune.
Acest efect de alegere a scenariilor aleatoriu poate sa varieze putin astfel incat sa para si mai real prezenta locatarilor in casa. Sistemul poate sa inregistreze evenimentele din ultimele zile, saptamani sau ultima luna.

1. Cu modul Vacanta activat la ora 15,46 luminile din diverse camere au o intesitate Sistem pentru toata casa

2. la ora 19,38 luminile din diverse camere au o alta intensitate luminoasa in functie de obiceiul de folosire a luminilor Sistem pentru toata casa

Consultantă și cotații de preț

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

TOP