Cerere Oferta

Control toata casa

" Imaginati-va veniti seara acasa, usa garajului se deschide, luminile se aprind selectiv oferind atmosfera dorita, draperiile se inchid, muzica favorita va inconjoara, televizorul se deschide pe canalul preferat, apa din jacuzzi se incalzeste.

Sunteti in universul LUTRON al automatizarii casei. Intensitatea luminilor, jaluzelele, interfonul, echipamentele audio-video, sistemul Home Cinema, pana la calitatea aerului, incalzire si securitate sunt comandate simultan.

Totul prin apasarea unui singur buton.
Este atat de simplu.
Indiferent daca va construiti casa visurilor sau doar o renovati pe cea actuala, Lutron se poate integra usor atat in locuintele noi cat si in cele existente. Prin tehnologia americana deveniti proprietarul celui mai avansat si inteligent sistem pentru automatizarea casei.
Imaginati-va posibilitatile.
Acum si in viitor."

Modul Securitate

Acest sistem se conecteaza la sistemul de alarma si activeaza luminile din toata casa in caz de incendiu sau efractie. In cazul unei intruziuni luminile din casa se pot programa sa se aprinda 100% iar cele exterioare pot fi setate pe FLASH pentru a atrage atentia.
In cazul unui incendiu luminile de pe drumul cel mai scurt se pot diminua la un nivel mediu astfel incat sa nu orbeasca si sa se poata vedea caile de acces rapid afara ...
Securitatea poate fi activata si manual din orice punct de comanda Lutron.
Cand securitatea este dezactivata luminile revin la intensitatea luminoasa anterioara activarii alarmei ...
Siguranta in functionare
Sistemul de control lumini HomeWorks si GRAFIK Eye® raman functionale chiar daca exista o intrerupere a legaturii cu procesorul. Panourile dimming au capacitate de conectare manuala pe 100% lumina din intrerupatoare dedicate pozitionate oriunde in casa.
Memorie in caz de cadere tensiune
Toate componentele HomeWorks au memorie in caz de intrerupere a curentului. Daca este intrerupt curentul si acesta revine, luminile vor reveni la intensitatile care erau inainte de caderea de tensiune.
Programul sistemului Homeworks este depozitat intr-o memorie non-volatila care nu este afectata de caderile de tensiune.

1.La detectarea unei miscari in casa si activarea alarmei luminile se aprind la maximum in toata casa iar cele exterioare lumineaza in Flash pentru atentionare Sistem pentru toata casa

2. Se tasteaza la consola de securitate codul de dezarmare si luminile revin la intensitatea dinaintea alarmarii Sistem pentru toata casa

Consultantă și cotații de preț

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

TOP