Cerere Oferta

Integrare comenzi vocale

Motto : "Simplitatea reprezinta sofisticarea extrema "
Leonardo Da Vinci

Integrarea cu Apple Siri sau Amazon Alexa permite integrarea sistemelor inteligente pentru a oferi următoarea generaţie de automatizare. Apple Siri sau Amazon Alexa, integrate cu sistemele inteligente si cu serviciul vocal vor permite ca dorinta ta exprimata sa devina o comanda. Pur şi simplu poti incepe ziua prin a cere Apple Siri sau Amazon Alexa sa activeze "Morning Theme" pentru ca jaluzelele sa se deschida încet, luminile sa se dimmeze, un duş cald sa fie pregatit...toate pentru tine si pentru a începe ziua ta confortabil. Cu sistemul dumneavoastră inteligent integrat de spaţiul dumneavoastră puteţi gestiona lumina, temperatura, audio şi video... toate la atingerea unui buton. Acum, fără efort , conectat cu Apple Siri sau Amazon Alexa , dacă doriţi să setaţi atmosfera pentru o cina intima, sau sa reglati volumul melodiei preferată, trebuie doar să ...spuneti.
Este sistemul tău inteligent, răspunzând la vocea ta.
Spaţiul tău răspunde la orice nevoie.
Apple Siri sau Amazon Alexa, sincronizate cu sistemul tău inteligent conectează cu ușurință serviciul vocal cu sistem integrat permiţându-vă sa controlati lumina, temperatura, securitatea , audio şi video toate prin intermediul vocii tale.
Control vocal utilizând Sistemul EQURAM de integrare particularizată cu Apple Siri sau Amazon Alexa vă permite să comandaţi:
1. Lumini
2. Termostat
3. Nuante
4. Media
5. Presetări

Equram - Sisteme de control inteligente

Consultantă și cotații de preț

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

TOP