Cerere Oferta

Despre Noi

Motto : "Simplitatea reprezinta sofisticarea extrema "
Leonardo Da Vinci

Equram - Sisteme de control inteligente

Firma EQURAM LICHT GRUP a fost infiintata in 1998 si este Dealer Autorizat LUTRON in Romania din 2000. EQURAM ofera la cerere solutiile cele mai simple pentru controlul luminilor, draperiilor sau jaluzelelor motorizate, sistemelor audio, video, clima, securitate… prin smart-phone-uri .
Aplicatiile noastre imbunatatesc confortul si calitatea vietii oamenilor in resedintele lor, precum si in birouri, sali de conferinta, camerele de consiliu ale corporatiilor, magazine, hoteluri, parcuri de distractii, cinematografe, stadioane…

Sistemele EQURAM va conecteaza la cea mai noua tehnologie… Cum echipamentele devin din ce in ce mai complexe, solutiile noastre vin sa simplifice tehnologia astfel incat dvs. sa beneficiati de ea.

Sistemele EQURAM de automatizare, comanda si control permit ca prin apasarea unui singur buton sa activati simultan diferite functii ale sistemelor, sa creeati un ambient confortabil, sa programati scenarii diferite si sa va bucurati de magia tehnologiei…
Compania si-a extins aplicatiile si in domeniul de managementul cladirilor comerciale oferind sisteme inteligente care pot fi folosite O alta aplicatie este managementului energetic. Sistemele instalate de noi reduc costurile, adapteaza si optimizeaza consumurile de energie in functie de activitatea desfasurata.

Din 2006, compania EQURAM este certificata international ca Integrator si Programator de Sisteme.

Consultantă și cotații de preț

Pentru orice detalii sau intrebări vă stăm la dispoziție.

TOP